Om oss

Classic Chevy Club of Sweden är märkesklubben för Chevrolet ’55-56-57. Vi har som målsättning att bevara de klassiska årsmodellerna 1955, 1956 och 1957 vilket även gäller Corvette och Truckar.

Alla Orginal eller Modifierade Chevor är välkomna!

Klubben bildades i slutet på december 1976 och är en av Sveriges mest aktiva veteran/entusiast bil klubbar. I nuläget har klubben ca 480 medlemmar varav flera kommer från de nordiska länderna.
Klubben är ansluten till Motorhistoriska Riksförbundet (MHRF). Klubbens försäkrings representanter kan hjälpa dig med en MHRF:s försäkring för våra bilar.

Klubbtidningen Classic Mirror utkommer kvartalsvis och i den kan du läsa om träffreportage, medlemmarnas bilar, tekniska artiklar, renoverings tips samt mycket mera. Privat annonsering är gratis för medlemmar, men det finns även firmaannonser där man för en liten summa når många entusiaster.

Bland klubbprylarna finns Snygga T-shirts,Collegetröjor, Jackmärken, Rutdekaler och pins. Klubben säljer också olika böcker såsom nytryckta Shop Manuals, Factory Assembly Manuals och Owner Manuals. Dessutom finns flera olika böcker med färgbilder, renoveringstips och orginalfakta. Du kan också köpa dekaler och posters.

Naturligtvis har vi flera bilburna träffar med aktiviteter för hela familjen. Man måste inte ha en perfekt renoverad bil för att komma, om nu någon skulle tro det.
Huvudsaken är att man har kul!

Det årliga sommarmötet brukar samla 50-80 Classics i härlig miljö någonstans i Sverige.

Medlemskap löses genom att inbetala 400 SEK till klubbens bankgiro 387-9632. Medlemskap gäller för hela familjen som bor på samma adress och avser ett kalenderår.
I samband med inbetalning ska ett Identifikationsformulär där alla aktuella fordonsuppgifter skrivs ner, skickas till klubben.
Dessa fordonsuppgifter sammanställs sedan i en Medlemsmatrikel.

Klubbens bankgiro: 387-9632
BIC: NDEASESS

  Om ej medlem, ange 000.

  Facebook

  Facebook

  Bli Medlem

  Bli medlem i Classic Chevy Club Of Sweden?
  Klicka här!

  KONTAKTA OSS

  Skicka gärna ett E-post till oss eller ett vanligt brev till klubbadressen nedan och tala om vad Ni tycker och om Ni vill ha information om Classic Chevy Club of Sweden.

  Classic Chevy Club of Sweden
  Gredelbyvägen 12 A 741 40 Knivsta